Η επιλογή του καλύτερου αθλητικού μπουφάν μπορεί να είναι μια αρκετά δύσκολη επιλογή. Κάτι το οποίο θα σας κάνει να μην ιδρώνετε, να μην κρυώνετε, να μην υποφέρετε από τον αέρα, και – φυσικά – να είναι και κάτι που σας αρέσει και σας ταιριάζει.
Οι επιλογές για μπουφάν είναι πολλές. Από ένα λεπτό αντιανεμικό μέχρι μπουφάν φτιαγμένα για τα χιόνια, η ποικιλία είναι τεράστια. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να περιηγηθείτε στη θάλασσα των προϊόντων και να βρείτε το μπουφάν που σας ταιριάζει;

Μπορεί να Συσκευάζεται Εύκολα
Ένα ελαφρύ μπουφάν τρεξίματος που μπορεί να χωρέσει σε μια τσάντα γυμναστικής ή ακόμη και σε μια τσέπης, είναι ιδανικό για να έχετε κάτι πρόχειρο σε περίπτωση που ο καιρός αλλάξει αναπάντεχα. Τα περισσότερα λεπτά μπουφάν είναι υδατοαπωθητικά αλλά και αδιάβροχα, γεγονός που τα καθιστά καλή επιλογή για την βροχή.


Ταιριάζει στο Σώμα Σας
Ορισμένοι προτιμούν το ανδρικό αθλητικό μπουφάν τους πιο χαλαρό ενώ άλλοι πιο εφαρμοστό. Το κλειδί είναι να φορέσετε κάτι που θα μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα. Πώς θα μπορέσετε να αποδώσετε στο outdoors CrossFit αν δεν μπορείτε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων στα χέρια σας;
Ένα καλό τεστ, ειδικά στα μπουφάν με στενή εφαρμογή, είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν περιορίζεστε όταν παίρνετε βαθιές αναπνοές.


Μπορεί να «Αναπνεύσει»
Τα σύγχρονα αθλητικά μπουφάν είναι φτιαγμένα για να αναπνέουν. Εάν το δέρμα σας δεν μπορεί να αναπνεύσει, θα καταλήξετε να ιδρώνετε αρκετά, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ψύξεις και κρυώματα.
Για δραστηριότητες υψηλότερης έντασης, αναζητήστε μπουφάν που διαθέτουν αεραγωγούς στις μασχάλες, οι οποίοι επιτρέπουν τη διαφυγή της θερμότητας του σώματος χωρίς να αφήνουν το κρύο και τη βροχή να εισέλθουν.


Προστασία από τον Καιρό
Φυσικά, από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα ορίσουν τι ανδρικό αθλητικό μπουφάν πρέπει να επιλέξετε, είναι ο καιρός. Αν θέλετε ένα μπουφάν για χαλαρό τρέξιμο στο ελληνικό κλίμα, τότε ένα ελαφρύ αντιανεμικό μπουφάν με ανθεκτικότητα στο νερό είναι όσα χρειάζεστε. Αντιθέτως, αν θέλετε να κάνετε γυμναστική σε καταιγίδες και χιόνια, θα πρέπει να επενδύσετε σε κάτι πιο ανθεκτικό.


Έχει Ορατότητα
Αν θέλετε μπουφάν για γυμναστική το βράδυ, πιθανώς θα πρέπει να επενδύσετε σε μπουφάν με ανακλαστικά στοιχεία. Κάποιο hi-viz χρώμα ή ανάκλαση θα σας βοηθήσει ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X msr-popup-0
0