Μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των fitness κοριτσιών, που ιδρώνουν κυριολεκτικά την φανέλα, αλλά σίγουρα όταν πας στο γυμναστήριο σε ενδιαφέρει να είσαι το ίδιο περιποιημένη και στιλάτη με τα κατάλληλα αθλητικά ρούχα. Επίσης μπορεί να είναι και ένα από τα κίνητρα για να ξεκινήσεις την άσκηση, τα υπέροχα αθλητικά ρούχα, με χαρούμενα και φωτεινά χρώματα, άνετες γραμμές, και απαλά υφάσματα! Αλλά μην παρασυρθείς. Υπάρχουν αθλητικά ρούχα για περπάτημα και υπάρχουν και αθλητικά ρούχα για προπόνηση. Ας δούμε παρακάτω πως να επιλέξεις τα κατάλληλα αθλητικά ρούχα.

Τι είδους γυμναστική θα κάνεις

Για προπόνηση γιόγκα, pilates και ευελιξίας, επιλέξτε ρούχα που είναι λίγο πιο στενά. Δεν εννοώ να είναι υπερβολικά στενά, αλλά απόφυγε τα περίπλοκα σχέδια με κρεμαστά μανίκια, το παντελόνι με τον πολύ χαλαρό καβάλο και τα υπερμεγέθη ρούχα γιατί θα σε δυσκολέψουν στην άσκηση. Ένα κολάν και ένα t-shirt ή αθλητικό σουτιέν είναι το ιδανικό.

Ρούχο από το κατάλληλο υλικό

Επέλεξε το σωστό ύφασμα, ειδικά αν κάνεις αερόβια άσκηση. Χρειάζεστε υφάσματα dry fit σε αυτή την περίπτωση, τα οποία απομακρύνουν τον ιδρώτα από το δέρμα και τον μεταφέρουν στην εξωτερική επιφάνεια του ρούχου.

Βαμβακερά ρούχα

Το βαμβάκι είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή και σε καμία περίπτωση μην ενδώσεις στα συνθετικά υφάσματα. Διατηρούν τον ιδρώτα στο σώμα, ανεβάζουν τη θερμοκρασία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη μικροβίων. Το βαμβάκι είναι μια ασφαλής επιλογή και μπορεί να σιδερωθεί!

Ψυχολογία των χρωμάτων

Επέλεξε ανοιχτά, φωτεινά χρώματα και ο λόγος είναι η θετική επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία μας. Επίσης η επιλογή ενός φωτεινού χρώματος καθιστά πιο δύσκολο να εγκαταλείψετε την προσπάθεια που κάνετε. Ακόμη και τα έξυπνα, ενθαρρυντικά λογότυπα στα μπλουζάκια μπορούν να χρησιμεύσουν ως κίνητρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X msr-popup-0
0