Το καλοκαίρι πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς. Αποχαιρετούμε για λίγους μήνες τα αρβυλάκια και τα υπόλοιπα χειμερινά μας παπούτσια, και καλωσορίζουμε τα άλλα αγαπημένα μας υποδήματα: σανδάλια, πάνινα παπούτσια, γυναικείες αθλητικές σαγιονάρες και crocs.

Όντας πλέον βαθιά μέσα στην άνοιξη, είναι καιρός να σκεφτούμε τι θα προτιμήσουμε αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά, οι γυναικείες αθλητικές σαγιονάρες και τα crocs είναι πάντοτε πρώτα στις επιλογές μας για πολλούς λόγους!

Στο gabranisport.com θα βρείτε πλήθος από επιλογές σε γυναικείες σαγιονάρες και γυναικεία crocs στις γνωστότερες μάρκες για να επιλέξετε ελεύθερα αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Γυναικεία Slides

Μια σταθερά αγαπημένη επιλογή τα τελευταία χρόνια είναι οι φλατ γυναικείες αθλητικές σαγιονάρες, ή αλλιώς τα γυναικεία slides. Γιατί, όμως, είναι τόσο δημοφιλή πλέον;

 

Τα slides είναι πολύ ελαφριά παπούτσια και, παράλληλα, πολύ κομψά. Παρότι όντως είναι αθλητικές σαγιονάρες, μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με πάρα πολλά ντυσίματα το καλοκαίρι, συνιστώντας μια επιλογή για όλη τη μέρα και για πολλά στυλ. Πολλά από αυτά είναι και ανατομικά σχεδιασμένα, ώστε να μην κουράζουν το πόδι σας ό,τι δραστηριότητα και να κάνετε.

 

Το σημαντικότερο, όμως, είναι το κόστος τους. Παρότι θα βρείτε αθλητικά slides κατασκευασμένα από πολύ γνωστές αθλητικές μάρκες, όπως Adidas, Nike, Puma, Under Armor, Reebok, κ.ά., η μέση τιμή τους είναι πολύ χαμηλότερη από άλλα παπούτσια της κατηγορίας, χωρίς να στερούνται τίποτα σε ποιότητα!

Γυναικεία Flip-Flops

Η άλλη εξαιρετική επιλογή σε γυναικείες σαγιονάρες είναι οι «διχαλωτές», γνωστές και ως flip-flops. Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να έχουν μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου στο παπούτσι τους.

Φυσικά, τα flip-flops μπορούν επίσης να είναι πολύ οικονομικά και, παράλληλα, ανατομικά και με καλό σχεδιασμό και υποστήριξη για το πόδι, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε όχι μόνο στην παραλία, αλλά και καθημερινά.

Θα βρείτε γυναικείες σαγιονάρες στυλ flip-flop σε διάφορες μάρκες και, φυσικά, στην πασίγνωστη και αγαπημένη σε όλες μας πλέον Havaianas.

Γυναικεία Crocs

Μια ακόμη ιδιαίτερα αγαπημένη επιλογή τις τελευταίες τρεις δεκαετίας είναι τα πολυσυζητημένα crocs. Είναι ένα παπούτσι που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αγαπήσουν, για πολλούς λόγους.

Πέραν του ότι είναι απίστευτα βολικά, παρέχουν στήριξη στο πόδι, είναι φιλικά στο νερό, καθαρίζονται εύκολα και είναι αντιβακτηριακά – δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι είναι η αγαπημένη επιλογή των νοσηλευτών.

Το πιο ενδιαφέρον, βέβαια, με τα crocs, είναι ότι, πέραν του ότι βγαίνουν σε πάρα πολλά χρώματα, μπορείτε να τα κάνετε ακόμη περισσότερο «δικά σας». Η μάρκα έχει δημιουργήσει πολλά μικρά διακοσμητικά, τα Jibbits, τα οποία μπορείτε να τα προσθέσετε πάνω στα crocs σας, δίνοντάς τους ακόμη περισσότερο χαρακτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X msr-popup-0
0