Η επιλογή νέου μαγιό κάθε καλοκαίρι είναι τουλάχιστον διασκεδαστική! Σίγουρα όλες μας έχουμε ένα αγαπημένο μαγιό, αυτό που μας ταιριάζει τέλεια και που νιώθουμε άνετα φορώντας το. Κάθε νέο καλοκαίρι, όμως, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δει μια διαφορετική τάση στα μαγιό: έντονα χρώματα, μοντέρνα και παράξενα σχέδια, αστεία σχηματάκια και λογότυπα, επιλογές που ξεφεύγουν από το κλασσικό μπικίνι και μας βοηθούν να βάζουμε τον χαρακτήρα μας ακόμη και στο μαγιό μας!

Και τώρα έρχεται η βασική ερώτηση: γιατί να επιλέξω αθλητικό μαγιό;

Η απάντηση είναι απλή:

1. Προσφέρει εξαιρετικό κράτημα

Τα αθλητικά μαγιό είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να προσφέρουν ασφαλές κράτημα και να ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα σας, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σας. Οπότε, αν θέλετε να νιώθετε πιο άνετα με το μαγιό σας, είτε σε ένα χαλαρό κολύμπι στην παραλία, είτε όταν παίζετε water polo, τα αθλητικά μαγιό – ιδίως τα ολόσωμα – είναι μονόδρομος.

2. Διευκολύνει την κολύμβηση

Φτιαγμένα συνήθως από οικολογικά υφάσματα ανθεκτικά στο χλώριο, νάιλον και ελαστάνη, τα μαγιό αυτά είναι κατασκευασμένα ώστε να διευκολύνουν την κολύμβηση. Είτε κολυμπάτε χαλαρά στη θάλασσα, είτε θέλετε κάτι να σας διευκολύνει την καθημερινή σας προπόνηση, τα αθλητικά μαγιό είναι μονόδρομος.

3. Είναι κατασκευασμένο από υλικό που στεγνώνει γρήγορα

Και κάτι που αφορά τόσο τις αθλήτριες όσο και τις παραθερίστριες – τα υλικά στα αθλητικά μαγιό είναι κατασκευασμένα ώστε να στεγνώνουν ταχύτατα! Οπότε, εκτός από την άνεση και τη στήριξη, απολαύστε την αίσθηση του να στεγνώνει το μαγιό σας στο λεπτό!

Μπορείτε να δείτε τη συλλογή μας από γυναικεία μαγιό εδώ.

Φυσικά, καμία βόλτα και καμία προπόνηση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς πλήρη προστασία! Μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα από τα αγαπημένα σας καπέλα. Είτε επιλέξετε jockey για την προπόνηση είτε καπέλο bucket για τη χαλάρωση, μη ξεχνάτε το βασικό αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X msr-popup-0
0