Η μόδα με τα sneakers ήρθε για να μείνει! Κάναμε ένα διάλειμμα από τα τακούνια και είναι ωραίο να είμαστε επιτέλους στην μόδα.

Πλέον τα αθλητικά δεν τα φοράμε μόνο με τζιν ή φόρμες. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα πάντα. Με φούστες, φορέματα, ακόμη και με γυναικείο κουστούμι. Επομένως καλό είναι να έχουμε τουλάχιστον 2-3 ζευγάρια sneakers, σε διαφορετικό χρώμα και στυλ, για να δημιουργούμε  διαφορετικούς συνδυασμούς με τα ρούχα μας. Παρακάτω σας έχουμε τους πιο κομψούς συνδυασμούς ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Total black εμφάνιση

Το μαύρο είναι πάντα σικ, ούτως ή άλλως. Συνδυάστε το με ένα λευκό ή  με ένα έντονο χρώμα sneaker και θα έχετε μια τέλεια εμφάνιση. Για περισσότερη αντίθεση, προσθέστε ένα λευκό αξεσουάρ στο σύνολο, όπως ένα πουκάμισο κάτω από το μαύρο πλεκτό πουλόβερ.

Με μακρύ παλτό

Το κλασικό και must-have χειμωνιάτικο πανωφόρι ήταν πάντα το παλτό και το αγαπημένο φέτος είναι το oversized, μακρύ και με όγκο. Για μια καθημερινή εμφάνιση, φορέστε το με το αγαπημένο σας ζευγάρι sneakers!

Με πλισέ φούστα

Αυτό το σπορ στυλ έκανε το ντεμπούτο του πριν από μερικά χρόνια τόσο στις πασαρέλες όσο και στην καθημερινότητά μας. Παλαιότερα, αν φορούσατε αθλητικά παπούτσια με φούστα, κανείς δεν θα πίστευε ότι ήταν ο κατάλληλος συνδυασμός. Δεν υπάρχουν πια τέτοια στιλιστικά κλισέ. Επενδύστε σε μια μίντι ή μίνι πλισέ φούστα για να τη συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια.

Με υφασμάτινο παντελόνι

Ένας πολύ καλός τρόπος για μια εμφάνιση γραφείου είναι με ένα υφασμάτινο παντελόνι ή ένα ψηλόμεσο σε αντρική γραμμή. Φορέστε τα άνετα sneakers με το υφασμάτινο παντελόνι και είστε σίγουρες ότι η εμφάνιση σας θα είναι άρτια προσεγμένη και κομψή.

Με πλεκτό φόρεμα

Τα πλεκτά είναι η αγαπημένη μας επιλογή κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα αγαπάμε τόσο πολύ γιατί είναι ευκολοφόρετα, άνετα και μπορούμε να κάνουμε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς ρούχων. Φέτος βλέπουμε το μίντι μάλλινο φόρεμα, φοριέται πολύ. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας sneakers και κάντε μια όμορφη εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X msr-popup-0
0