Τα αθλητικά παπούτσια βγαίνουν σε κάθε μέγεθος και σχήμα. Θα βρείτε επιλογές για κάθε άθλημα, από τρέξιμο μέχρι μπάσκετ, και από μπότες για σκι μέχρι σαγιονάρες για την παραλία.

Ειδικά στην περίπτωση των αθλητικών παπουτσιών, το να επιλέξετε το σωστό παπούτσι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Τα υποδήματα αυτά στηρίζουν τα γόνατα, τη μέση, αλλά και όλο σας το σώμα σε κάποιες από τις δυσκολότερες δραστηριότητες που μπορεί να κάνετε στην καθημερινότητά σας – είτε αυτό είναι γυμναστική, είτε μια δουλειά που απαιτεί πολύωρη ορθοστασία.

Ξέρουμε ότι οι επιλογές στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια σε μεγάλα μεγέθη είναι περιορισμένες. Είναι σίγουρα λιγότερες από τις αντίστοιχες επιλογές σε ανδρικά, και σαφώς λιγότερες από τις επιλογές των παπουτσιών στα τυπικά γυναικεία μεγέθη.

Ωστόσο, πολλές εταιρείες έχουν λάβει υπόψη τους την ανάγκη για μεγαλύτερα μεγέθη στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια και έχουν πράξει αναλόγως. Σήμερα θα αναφερθούμε σε δύο συχνές και αγαπημένες επιλογές: τα αμιγώς αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο και γυμναστική, και τα πιο casual γυναικεία sneakers.

Παπούτσια για τρέξιμο


Αν η άθληση είναι το φόρτε σας, τότε πρέπει σίγουρα να προσέξετε τα παπούτσια που θα πάρετε. Τα σωστά αθλητικά παπούτσια πρέπει να είναι κατασκευασμένα λες και είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για το δικό σας πόδι. Η επιλογή είναι πολύ σημαντική, καθώς θα σας συντροφεύει στη γυμναστική σας και θα προστατεύει το σώμα σας από τους κραδασμούς.


Ειδικά στην περίπτωση των μεγαλύτερων μεγεθών, πρέπει να προσέξετε να μην αγοράσετε κάποιο μικρότερο νούμερο που θα πιέζει τα πόδια σας. Εταιρείες όπως η Adidas και η Nike έχουν φροντίσει να κυκλοφορήσουν αρκετά διαφορετικά γυναικεία αθλητικά σε μεγάλα μεγέθη.

Sneakers


Φυσικά, η προστασία των ποδιών σας είναι σημαντική και σε περιστάσεις εκτός της άθλησης. Εάν περπατάτε πολύ ή αν η δουλειά σας απαιτεί πολλή ορθοστασία, σίγουρα έχετε επιλέξει να φορέσετε sneakers. Τα τελευταία χρόνια ειδικά έχουν έρθει στη μόδα και τα πιο «χοντροκομμένα» γυναικεία sneakers, συνήθως σε λευκό χρώμα – χωρίς, φυσικά, να φεύγουν από την μόδα και τα λεπτά sneakers, συχνά και με επένδυση memory foam.


Και στα sneakers εταιρείες όπως η Puma και η Reebok έχουν προβλέψει για μεγάλα νούμερα στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια για όλα τα γούστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X msr-popup-0
0